fbpx

PALAUTTEETTapasimme monia välittäjiä etsiessämme pitkään uutta kotia. Tiia erottui, hän kuunteli tarpeitamme hyvin ja mikä tärkeintä ei ohittanut myöskään kohteiden heikkoja puolia, vaan etsi niihin ratkaisuja yhdessä kanssamme. Tiia toi esiin hyviä näkökulmia alueesta ja kivoja ideoita asunnosta. Hän oli aktiivinen, ja samaan aikaan meidän prosessia kunnioittava. Kun teimme ostopäätöksen, hän auttoi meitä vielä kaupanteon jälkeenkin.
Marju ja Ilpo
Kiitos tehokkaasta, ystävällisestä ja ammattitaitoisesta asunnonvälityksestä! Työskentelysi oli esimerkillistä ja laadit kodistamme näyttävän myynti-ilmoituksen. Asuntomme myytiin ensiesittelyssä yli pyydetyn hinnan. Voin lämpimästi suositella sinua. Hyvää jatkoa toivottaen,
Paula
Kiitos Tiia hienosta palvelusta!
Olen vuodesta 1997 tehnyt asuntokauppaa, jossa olen ostanut, remontoinut ja myynyt. Kohteita on kertynyt reilut 40. Olen vuosien varrella ollut monen välittäjän kanssa yhteistyöissä vaihtelevasti.
Tämä kohde oli poikkeuksellisen vaikea myytävä. Se ehti olla toisella välittäjällä myynnissä 8 kk ilman tulosta.
Sinä teit todella hienoa työtä, kun lopputulos oli, että sain jopa paremman hinnan kuin olit alkujaan realistisesti arvioinut.
Todella ammattitaitoinen suoritus.
Seppo
Kiitos Tiia, että kävit antamassa asunnostamme hinta-arvion. Jäit mieleemme hyvällä tavalla, vaikka juuri nyt asuntomme myynti ei ole ajankohtaista. Voimme lämpimästi suositella sinua, mikäli tuttavillamme tulee tarvetta asunnon myynnille. Sinulla oli ihanan iloinen, avoin ja lempeä ote asiakaspalveluun verrattuna aiemmin tapaamiimme muihin kiinteistönvälittäjiin. Työniloa toivottaen,
Sannamari
Tiian kanssa asiointi oli luontevaa ja joustavaa. Hän otti asioista selvää ja toimi hyvin systemaattisesti. Hän on luottamusta herättävä, helposti lähestyttävä ja aktiivinen myyntineuvottelija. Koin, että hän huomioi hyvin kaikki kaupan osapuolet. Kohdallamme hän oli tehnyt taustatyön hyvin, joka varmasti osaltaan auttoi kauppojen syntymiseen! Myös tulevaisuudessa aion kääntyä asuntokauppoihin liittyen hänen puoleensa. Suosittelen lämpimästi!
Eeva-Leena
Haluamme kiittää omakotitalomme myynnin hoitamisesta. Teit erinomaista työtä myyntiesitteen laadinnasta kauppakirjan allekirjoitukseen saakka. Emme tienneetkään mitä kaikkea tarvitaan vuokratontilla olevan talon omistuksen ja vuokraoikeuden siirtämiseen. Niiden kaikkien lain ja kaupungin asettamien vaatimusten täyttämiseen. Löysit juuri sopivan ostajan siinä ajassa mitä arvelitkin. Toimeksiannosta kauppakirjan allekirjoitukseen meni 2,5 kuukautta. Hyvää jatkoa toivottaen,
Maija-Liisa ja Jaakko Kurkikangas
Hei, haluttiin vielä kiittää, että jouhevasti ehdit näyttää asuntoja. Erityiskiitos hyvästä välitystavasta. Kun joku tuttu taas kaipaa välittäjää, niin suosittelemme lämpimästi palveluitasi. Miksi näin? Reilun vuoden aikana, kun asuntoa on katsottu, niin on nähty monenlaista välittäjää. Kiitos sinulle avoimesta välitystavasta. Ei ole lainkaan itsestäänselvyys.
Maria & Antti
Tiia myi asuntoni, jolla oli minulle valtavasti tunnearvoa. Hän suhtautui asuntooni ja minuun välittäen ja kuunnellen toiveitani perehtyen huolellisesti asuntoni taustatietoihin. Tiia otti myös asioista selvää, mikäli epäselvyyksiä matkan varrella ilmeni. Tiia löysi asunnolleni parhaan mahdollisen ostajan ja Tiian avulla sain asunnostani parhaan mahdollisimman hinnan. Tiia oli ensimmäinen välittäjä, jonka ammattitaitoon ja osaamiseen aidosti luotin ja opin arvostamaan hänen välittävää ja rehellistä tapaansa työskennellä. Tiia on niin persoonana kuin välittäjänäkin täyttä timanttia ja haluan lämpimästi suositella häntä, mikäli harkitset asunnon myyntiä tai ostoa.
Laura