fbpx
Blogi

TARINAOlen energinen ja lämminhenkinen kiinteistönvälittäjä, jolle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Niin myyjät kuin ostajatkin antavat minulle kiitosta aidosta ja rehellisestä lähestymistavastani työhöni. Luonteeltani olen periksiantamaton, rohkea ja innovatiivinen. Työstäni on muodostunut elämäntapani ja koen olevani etuoikeutettu päästessäni auttamaan teitä erilaisissa elämäntilanteissa.

Minut sai aikanaan lähtemään alalle palava haluni perehtyä asuntoihin niin perusteellisesti, että voin turvata osaamisellani tulevaisuuteni. Uskon vahvasti, että oli kysymys omasta kodista tai asuntosijoittamisesta, ne ovat perustana taloudelliseen turvaan. Taustalla minulla oli alalle siirtyessäni 18 vuoden yrittäjäkokemus elintarvike- ja lääkealalta.

Anna minun herättää kotisi tarina henkiin. Olen hyvin visuaalinen ja minun on helppo saada esiin kotisi kaikki parhaat puolet. Olen neuvokas myymään kodit parhaalla mahdollisella neliöhinnalla, sinulle helpoimmalla tavalla. Olen myös taitava hyödyntämään sosiaalista mediaa työssäni, jonka kautta asiakkaat löytävät tänä päivänä yhä useammin kotinsa. Minulla on vahva halu kehittää itseäni ja hallitsen laaja-alaisesti kiinteistölainsäädännön hyödyntäen sitä moninaisesti käytännön työssäni. Olen aktiivinen, teen taustatyöt huolella, etsin ratkaisuja, myyn luottamusta ja kuuntelen aina asiakastani.

Jos kotisi myynti on ajankohtaista, kutsu minut kylään!